14.10.2019

Harrastushulinaa

Jälleen on vietetty koiramaista arkea ja vähän käyty kisoissakin. Heti agilityuransa aloittamisen jälkeen Nemi kävi seuraavanakin viikonloppuna kisaamassa. Oulussa tuomaroi Anders Virtanen melko haastavilla ykkösten radoilla. Ja niin hassusti kävi, että kisoissa tehtiin nollarata ja saatiin OIVA, eli oikeus siirtyä seuraavaan tasoluokkaan. Mummo siis kävi kahdet kisat ja ykkösluokka oli siinä. Huh, aikamoista. Ja kun nyt on kasassa samalle vuodelle kolme nollatulosta, niin Shetlanninlammaskoirat ry:n agilityn ykkösruusukekin on näillä kahdella kisakäynnillä tienattu.


Nemi ja toisen kisareissun palkintosaalis


Deean rally-tokoilulle olin kahden melko hyvin onnistuneen kisan jälkeen asettanut tavoitteeksi saada tälle vuodelle RTK1 koulutustunnus. En malttanut odottaa marraskuulle saakka Oulun kisoja, vaan lähdin viime viikonloppuna piipahtamaan Saarijärvellä. Olihan se hullu 650 km reissu, mutta ei ole koiraharrastuksessa ennenkään kilometrejä laskettu. Deealla oli autossa vietetyn aamun jälkeen niin paljon virtaa, että heti ensimmäisellä kyltillä kerättiin -5 pistettä, mutta kun siitä päästiin jatkamaan, niin loppurata suoritettiin täydellisesti. Tuloksena 95 pistettä ja RTK1. Tuomari kommentoi ennen palkintojenjakoa, että "Viimeisenä kisannut sheltti oli niin pieni, että mietin riittääkö sillä edes ikä vielä kisata." Karvansa pudottanut ikiliikkuja on kyllä kovin pentumainen näky. 😂 Tälle vuodelle on kolmesta kisasta saatu yli 90 pisteen tulokset (99p, 94p, 95p), eli Deea on oikeutettu tässä lajissa myös yhdistyksen ykkösruusukkeeseen. Uusia kisoja avoimessa luokassa ei ole suunnitteilla, nyt Deeakin jatkaa harrastuksia agilityn parissa. 


❤ Deea ❤


Piipahdin viime viikolla myös Rovaniemellä moikkaamassa pohjoiseen muuttaneita viime kesän pentuja Lukaa (Deean trikkipoika) ja Hillaa (Nemin soopelityttö). Ihania sähköjäniksiä olivat molemmat edelleen! Olipa mukava nähdä näitäkin pikkuisia, kaikkien kesän pentujen kuulumisia ja kuvia olenkin saanut säännöllisesti. Kiitos pentujen kodeille yhteydenpidosta! ❤ 


Söpöläinen Luka ❤❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti