2.2.2022

Harrasteluja

Onhan me alkuvuosi harrastettukin. Agility on vallannut lähes kaiken vapaana olevan tilan kalenterista, mutta eipä haittaa, koska se on niin kivaa. Kevään valmennusryhmissä treenaavat Deea, Gigi ja Noel sekä jatkokurssin parissa puuhailee Saga. Unnan kanssa höpötellään pentujuttuja ihan rauhassa itsekseen, tähän väliin ei sille omaa kurssia enää mahtunut. 

Vuoden ensimmäinen kisareissu tehtiin Tornioon. Juoksin sekä Gigin että Deean kanssa neljä rataa. Kakkosten radoilta saatiin Deealle yksi vitonen ja kolme nollarataa, joista kahdelta voitot eli mukaan tarttui LUVA ja OIVA. Deeastakin tuli siis kolmosluokkalainen. 🔥 Gigi teki puolestaan kaksi nollarataa. Hyvä reissu siis kokonaisuudessaan. 😊

Tytöt ja viisi palkintosijaa sekä viisi nollaa

Noel kävi epiksissä harjoittelemassa kisanomaista ratatreeniä ja voittikin medien mölliradan. Kisaavien radalla testattiin keinu ja puomi, jotka nekin onnistuivat hienosti. A-este on vielä treenin alla, joten sen kohdalle valittiin vaihtoehtoinen reitti. Keppien aloitus kovasta vauhdista ei ihan vielä onnistunut, mutta muuten sekin rata meni paremmin kuin hyvin. 

Episten möllivoittaja 

Noel jatkoi ratatreeniä tällä viikolla Vendula Hausnerovan koulutuksessa 1-luokan tasoisella hyppyradalla. Siellä onnistui kepitkin hienosti ja 17 esteen rata tehtiin ensiyrittämällä nollana. Paljon on vielä säätämistä tuon pojan ohjaamisen kanssa, lähinnä jarrujen ja kaasun hienosäätöä tarvitaan, mutta jospa se yhteinen sävel vähitellen löytyy. Gigi kävi myös Vendulan treeneissä tehden melkoisen haastavaa 3-luokan agilityrataa jolla oli mittaa hurjasti ja esteitä 24. Ei sitä varmaan moni saanut nollana edes tehtyä, Gigille tuli kisanomaisessa suorituksessa kaksi kieltovirhettä hypylle johtuen omasta hoppuilusta. Nyt on kyllä ohjaajan jaloista otettu kaikki irti. 😅Ei kommentteja:

Lähetä kommentti