4.3.2019

Kevättä kohti

Nyt kun ollaan päästy jo maaliskuulle, niin meillä odotellaan innolla tulevaa kevättä. Ensimmäinen odotuksen aihe on tyttöjen juoksut, joista päästäänkin sitten toivottavasti odottelemaan kasvavia massuja ja tulevia pentuja. Sitä odotellessa hiukkasen treenaillaan koko shelttijengin kanssa, mitäpä muutakaan kuin agilityä. 

Chip on jatkanut syksyllä aloitettua harrastusta agilityyn valmistava kurssi 2:n riveissä, nyt odotellaan jo mahdollista alkeiskurssipaikkaa. Jätkä vaikuttaa toistaiseksi erittäin pätevältä ja oppimiskykyiseltä, sen kanssa on ilo lähteä treeneihin. Silloin kun treenaan useampaa koiraa, on Chipin läsnäolo vähemmän hauskaa, se ei nimittäin ymmärrä lainkaan miksi sen pitäisi odotella kentän reunalla muiden touhutessa. Meteliä siis riittää. 

Deealle ei kevätkaudelle riittänyt kurssipaikkaa Active Dogin riveissä, vuorossa olisi nyt ollut möllivalmennus. Olen kuitenkin käynyt sen kanssa hallilla treenaamassa suunnitelmallisesti ja toistaiseksi saanut muutaman irrallisen ohjatun treeninkin ostettua. Pian aloitamme möllikurssin sitten Avarian Sportdogsin uudella hallilla, kivaa vaihtelua sekin.

Gigi puolestaan treenaa nyt kolmosluokkalaisten valmennusryhmässä Aaltosen Mikon osaavien silmien alla. Hyvissä käsissä ollaan tämän kisatauon aikana ja toivottavasti senkin jälkeen. Ratatreenit ovat sopivasti haastavia, joten uskon että kehitystäkin tapahtuu. 

Viikko sitten oli Pohjois-Suomen Sheltit ry:n vuosikokous, jossa jaettiin palkinnot viime vuoden tuloksista. Vuoden 2017 näyttelypentukisan voittajasta eli Gigistä tuli tällä kertaa Vuoden agilitylupaus 2018. Suunta on siis oikea, ihana Kiikinen. 💖 

Viime viikonloppu vierähti sen sijaan näyttelymaailmassa, kun Chip tutustui ensimmäistä kertaa hotellielämään ja näyttelyhulinaan. Kohteena oli Joensuu KV ja Joensuu NORD -näyttelyt. Ikä riitti vasta pentuluokkaan, mutta siellä pikkumies todettiin suurelta osin shelttiä muistuttavaksi ja kotiintuomisina oli 2 x KP ja 2 x ROP-pentu ruusukkeet pokaalien kera. Arvostelutkin olivat oikein mukavat ja pikkuherran näköiset. 😊Kotona ei nukuta sängyssä, mutta ensimmäisellä
hotellilomalla voi vähän sängylläkin pötkötellä.

Pikkumies joutui reissun jälkeen kuviin
ensimmäisten pokaaliensa kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti