23.5.2024

Hyppyvalio Deea ⭐

Deea on ollut agilityn saralla vähän väliinputoaja. Pentuna sen kanssa aloitettiin treenit tokon parissa muttei koskaan innostuttu kokeisiin saakka. Agilitya treenailtiin alkeista saakka itseksemme ja jossain välissä käytiin yksi jatkokurssi sekä lyhyt valmennuspätkäkin. Rallytokoa treenailtiin sen verran että osattiin alokasluokan kuviot ja saatiin koulutustunnus RTK1. Tässä välissä Deealla oli kaksi pentuettakin mammalomineen. 


Kun Deeasta tuli Agilityvalio syksyllä 2022, päätin samalla jättää sen eläkkeelle. Pitkän tauon jälkeen otin kuitenkin neidin mukaan treenihallille ja nähdessään mihin oli tultu, se innostui niin että vinkui pääsyä kentälle. Siispä eläke peruttiin ja päätettiin lähteä vielä kisaamaan vain hyppyradoilla. Satunnaiset kisakäynnit tuottivatkin kivasti tulosta. 


Tämä päivitys tulee vähän jälkijunassa, sillä viimeisin kisareissu oli helatorstaina, 9.5.2024. Käytiin Keminmaan kisoissa juoksemassa yksi hyppyrata, jolta irtosi nollavoitto hyppysertin kera. Loput ilmoitetut kaksi rataa jätettiin suorittamatta ja lähdettiin kotiin. Serti oli kolmas ja viimeinen mitä tarvittiin, joten Deeasta tuli minun toinen agilityn tuplavalio sekä ensimmäinen oma kasvatti jolla on molemmat tittelit. 💖


⭐ FI AVA FI AVA-H KARTIOSUMUN AZURE ANDROMEDA ⭐


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti