19.8.2019

Pennuntuoksuisen kesän loppu

Pentuhulina alkaa vähitellen olla ohi. Sen verran aktiivista porukkaa on jaloissa pyörinyt, ettei ole kasvattajan tarvinnut aikaa tietokoneella istuen kuluttaa, siksi blogikin on jäänyt vähän heitteille. Toki olennaisimmat asiat on ilmoitettu suoraan pentujen uusille kodeille, tärkeitä asioita ei ihan tämän tiedotuskanavan varaan voi jättää. Ja niitä tärkeitä juttuja on ollut mm. molempien pentueiden eläinlääkärintarkastukset ja viralliset silmätarkastukset. Kaikki kuusi ovat priimatyyppejä, silmäterveitä ilopillereitä. Eli tähän saakka kaikki kasvattini ovat olleet luovutettaessa silmäterveitä, ihan huippujuttu! 

Eläinlääkärireissulla Deean pentue oli heti laittamassa vastaanottohuonetta remonttiin, sähköpöydän johto yritettiin syödä, samoin pöydän jalkoja maisteltiin. Huoneessa myös haukuttiin ja leikittiin, komennettiinpa sieltä myös odotustilasta kuuluvia ääniä hiljenemään. Autossa menomatkalla ilmeisesti Pertti möykkäsi vähän, mutta paluumatkalla porukka oli hiljaa. Viikkoa myöhemmin oli sitten nuoremman pentueen vuoro tehdä ensimmäinen automatka. Soopeleista jompi kumpi vähän metelöi ja vähän aamuruokaakin oli tullut ulos siinä matkan aikana.  Nemin pennut tutkivat huoneen ihan rauhallisesti, mutta reippaasti, ilman turhia mölinöitä. Kotimatka taittui jälleen hiljaisuuden vallitessa. Hyvät reissut oli molemmilla pentueilla.   

Soopelit ulkoruokinnassa

Kaiveluhommia 

Murut päikkäreillä

Hillan oma hetki

Päikkärit violetissa näyttelyteltassa, siitä jännä väri


Eläinlääkäristä kotimatkalle lähdössä terve pentue

Tähtikuvion ruokahetki

Pipsa

Deean lapset yhteiskuvassa


Hemmolla ja Paavolla on suunta kohti Kiinaa


Hilla huomasi poikien touhut ja tulee avuksi lapion kanssa


Hemmo 💜

Karvaton Deea-mammakin on osunut kuviin

Pehmonalle Hilla 💜

Äiti vartioi pienen unta 

Hilla hereillä

Päiväuniaika

Hilla

Hemmo

Nemin pentueen yhteiskuva


Kotoa pois muuttaneilla pennuilla on kotiutuminen uusiin koteihin sujunut hyvin eikä kukaan ole (vielä) tullut paluupostissa takaisin, vaikka melkoisia riiviöitä olivatkin. Tällaisia pentuja on kyllä ilo luovuttaa maailmalle, äärettömän reippaita ja rohkeita ipanoita ovat kaikki. Ja onhan pienillä jo nimetkin osittain muuttuneet, Pipsasta on tullut Lysti, Paavosta Luka, Pepistä Luna ja Pertti on edelleen Pertti. 😊 Hilla pysyy Hillana ja Hemmosta tuli Taavi. Kiitos kaikille pentujen uusille kodeille, tyytyväisenä sain pennut teille luovuttaa. ❤ Blogi hiljenee nyt entisestään, ainakin pentujuttujen osalta, mutta saattaapa tänne tupsahtaa jotain muita kuulumisia silloin tällöin. Ja parin pennun tarina jatkuu myös meidän kanssa, eihän näistä nyt kaikista millään voinut kokonaan luopua. 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti