1.7.2019

Pentulaatikoissa kaikki hyvin

Viikko on taas vierähtänyt todella nopeasti. Kaikki pennut kasvavat mallikkaasti ja emät hoitavat pentujaan todella tunnollisesti. Kasvattaja saa keskittyä kulkemaan pentuhuoneiden väliä pentuja punnitsemassa ja ihastelemassa. Hieman ylimääräistä hässäkkää ja siivoustyötä on aiheuttanut aikuisten koirien vatsatauti, joka näyttää vuorollaan osuvan jokaiselle. Toivottavasti se ei kuitenkaan tartu pentuihin. 

Chip ja Gigi ovat saaneet välillä erityishuomiota pitkillä lenkeillä ilman mammakoiria, kun ei ole tarvinnut miettiä onko pennuilla lenkin aikana yllättänyt nälkä. On sitten kirmailtukin ihan kunnolla vähän normaalista poikkeavalla kokoonpanolla. 

Kännykkäräpsy kesken lenkin

Nemin pienokaiset

Hilla 6 vrk

Hemmo 6 vrk

Pertti 2 vk

Paavon omaperäinen tyyli nukkua

Hilla 1 vk

Hemmo 1 vk

Söpöstelevät soopelit

Pentukasa 2 vk 1 pv iässä

Kuvailin kaksiviikkoisia nyt yksittäinkin, mutta porukka ei ollut kovin yhteistyöhaluista. Jokainen pyöri ympyrää niin, että kuvat olivat joko suttuisia tai sitten enimmäkseen peräpää oli kameraa kohti. Tässä jokaisesta kuitenkin yhdet yksilökuvat. Kaikilla muilla on silmät jo auenneet, paitsi Peppi vielä pitää silmänsä tiukasti kiinni. Saapa nähdä minkä väriset silmät sieltä paljastuu, merlellähän ne voivat olla myös kokonaan tai osittain siniset, vaikka itse enemmän tykkäänkin ruskeista silmistä. 

Pertti-Eevertti

Pipsa

Paavo

Peppi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti