15.6.2018

Perjantaipallerot syntyneet

Nemi järjestikin yllätyssynnytyksen juuri kun olin ehtinyt edellisen odottelupäivityksen tehdä. Olin töissä ja sain kotoa puhelun, että Nemi tärisee, läähättää ja supistelee. Eipä siinä auttanut kuin tehdä kiireisimmät hommat loppuun ja lähteä kotiin. Nemi rauhoittui pentulaatikkoon heti kun pääsin sen luokse. Hämmentynyt nuoriso-osasto (Deea ja Gigi) kuunteli portin takana Nemin touhuja. Muutama tunti saatiin odotella pentulaatikon vierellä ennen kuin päästiin tositoimiin. 

Kello 14.17 putkahti maailmaan 253 grammaa painava, kauniilla valkoisella kauluksella varustettu soopelipoika. Nemi hoiteli pennun varmoin ottein ja kätilöapua ei juuri tarvittu. Pentu oli terhakka ja suuntasi suoraan maitobaarin ääreen, tätä nuorta herraa ei tarvinnut syöntihommissa avustaa. Kello 14.58 syntyi toinen soopelivauva, ohuella valkoisella kauluksella koristettu poika tämäkin. Painoa pennulla oli 244 grammaa eli todella tasainen pari. Reipas nuorimies suuntasi myös omin avuin maitohanojen ääreen eikä huolinut hommaan avustusta. Parhaimmista takanisistä jopa hieman taisteltiin velipojan kanssa, vaikka olisihan tuolla paikkoja mistä valita. :D 

Minun hommakseni jäi enää pentulaatikon siivous ja Nemin käyttäminen pesulla. Sitten Nemi ottikin taas homman haltuun ja pentulaatikko hiljeni. Kasvattajalle tällainen omatoiminen ja huolehtiva äitikoira on korvaamaton, huolettomia viikkoja on tulossa jos kaikki sujuu hyvin.

"Tiku ja Taku"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti