30.6.2018

Silmät auki ja jalat alle

Työ ja arki on pitänyt minut niin kiireisenä, että blogissa on ollut hiljaista. Kennelin sähköposteihinkaan en ole ennättänyt vastaamaan, pahoittelut viestiä lähettäneille, pyrin korjaamaan tilanteen lähiaikoina. 

Pojat täyttivät eilen kaksi viikkoa. Kuluneella viikolla molemmat avasivat silmänsä ja alkoivat liikuskella nelivedolla niin, että pulleat vatsat eivät enää osuneet maahan. Taku on löytänyt jo äänensäkin ja käyttää sitä hauskaan haukahteluun ja murahteluun. Tiku vielä ihmettelee rauhassa luomien raosta näkyvää maailmaa, se kun avasi silmänsä hieman veljeään myöhemmin. Määrätietoisen näköiset marssiaskeleet pentulaatikossa päättyvät yleensä täydelliseen pyllähtämiseen. Onhan noita veitikoita nyt jo lysti seurailla. Deea ja Gigikin käyvät pentulaatikon reunalla kurkkimassa äänteleviä pikkumarsuja. Ovat päässeet pentuja moikkaamaan, koska Nemi ei tyttöjen läsnäolosta välitä mitään, toivoo varmaan kohta saavansa niiltä hoitoapua riiviöiden kanssa.  

Kahden viikon iän kunniaksi piti tietysti ottaa pojista muutama valokuva. 

Laatikon nurkassa läheisyys lämmittää

Taku tähyilee maailmaa

Tiku luulee ehkä olevansa kirahvi

Takun sivuprofiili

Takun mielipide kuvauksista

Oravanpoikaset yhdessä <3

Tiku mietiskelee

Kuluneella viikolla on tietysti myös harrasteltu. Tiistaipäivän kuluessa päätin olla menemättä agilityepiksiin, mutta löysinkin itseni illalla hallilta. Koska jalkani ei juuri kestä juoksentelua, jätin askeleita säästääkseni mölliradan väliin ja ilmoitin Gigin pelkästään kisaavien avoimelle radalle. 

Ratapiirros epiksistä

Rata oli oikein mukava ja juuri ykkösluokan korkanneille suhteellisen haastava. Meidän suoritus päätyi hylätyksi heti toisella hypyllä, kun Gigi päätti ohjauksesta huolimatta hypätä hypyn väärästä suunnasta. Mitäs yritin sellaista ohjausta, jota ei olla vielä opeteltu... Mutta loppurata sujui kuin unelma. Vauhtia riitti, ohjausta seurattiin ja kaikki kontaktiesteet suoritettiin mallikelpoisesti. Olen niin ylpeä tuosta pikkumustasta, se näyttää lopultakin heräilevän valeraskaudestaan ja näyttää taas kuinka kivaa sillä radalla onkaan. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti